“Je voelt je enorm gezien als iemand die jij niet kent verwoordt waar je in essentie mee bezig bent en ziet hoe je dingen beleeft.”

Sta je voor een belangrijke keuze?
Zit je niet lekker in je vel?
Wil je inzicht in waar je nu staat of waarom dingen zijn zoals ze zijn?
Voel je je gespannen of onrustig?
Dan is een reading iets voor jou!

Tijdens een reading communiceer ik op een dieper bewustzijnsniveau. Ik fungeer als kanaal en lees je energieveld via beelden, woorden of een gevoel. Deze heldere informatie heeft vaak betrekking op je huidige situatie.

Hierbij kun je denken aan:

  • Jij en je verbinding met anderen
  • Je talenten en doelen
  • Waarom je hier op aarde bent
  • Je liefdesrelatie
  • Waarom je bepaalde negatieve patronen vasthoudt en hoe die te doorbreken
  • Huisvesting
  • Werk en eventuele keuzes
  • Hoe om te gaan met HSP-er zijn
  • Verduidelijking van gebeurtenissen
  • Contact met overledenen. ( Dit contact ontstaat vaak spontaan)

Kortom een reading geeft je inzicht in jezelf op fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel  en spiritueel niveau. Tijdens de reading krijg je altijd een healing. Ook hierbij stem ik mij af op een dieper bewustzijnsniveau. Ik zie en voel fysieke pijn en emotionele pijn. Ik breng je energie weer in balans, geef je inzichten in waar de pijn vandaan komt en wat je eraan kunt doen. Je zult je beter voelen, ervaar je rust terwijl je een energieker gevoel hebt en slaap je beter.

Een reading is echt een cadeautje voor jezelf!

Als kind had ik al contact met overleden personen en voelde ik haarfijn aan of iets klopte of niet. Ik voelde fysieke pijn en verdriet van een ander. Tijdens mijn pubertijd had ik last van al die energieën, waardoor ik mij afsloot.  Maar je kunt niet om je ware essentie heen. Rond mijn 30e ging ik weer mijn kanalen openen, ik kon weer helderzien en heldervoelen.  Ik leerde te voelen wat van mij was en wat van de ander en hoe mij af te schermen van de energie van mijn omgeving.  De boodschappen die ik doorkrijg vertaal ik zo dat jij ze begrijpt. Doordat ik op een dieper bewustzijnsniveau met je communiceer krijg je inzicht in je huidige situatie en de ware aard van het leven. Ik vertaal wat ik zie, voel en hoor op een heldere en directe wijze. Dit kan soms confronterend zijn.  De sessie gaat gepaard met een lach en een traan. Alles mag.

Zoals ik al zei:’ een reading is echt een cadeautje voor jezelf!’

 Soms komt er spontaan een ziel van een overledene door of heb je zelf een vraag aan een overledene. Ik fungeer dan als kanaal tussen jou en de overleden ziel. Mijn ervaring is dat dit voor jullie beiden emotioneel en helend is. Het is meestal een unieke ervaring. Ik kan je helaas geen garantie geven dat een contact met een overleden ziel tot stand komt. De belangrijkste reden is dat een overleden ziel hier zelf een keuze in heeft.

De meeste mensen ervaren mijn readings als verrassend, verrijkend en/of bevestigend. Ik hoop dat dit voor jou ook zo is! Je bent natuurlijk zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt, ik wil je hier graag bij helpen.

Reading en/of Healing : €85,-“Na het overschrijden van de drempel vielen alle spanningen van me af. Renata is direct in staat je op je gerust te stellen, zo open en warm is het ontvangst. Het voelde als het bezoeken een goede vriend, om samen even te klankborden over het levenspad dat je momenteel bewandelt. Psychologie en de waardevolle input vanuit haar gave lopen door elkaar heen maar gaan tevens hand in hand. Zo kan je in zeer korte tijd een diepgaande reflectie verkrijgen, waarbij je niet het lijdend voorwerp bent, maar het centrum van de verlichting. Ondersteund met de teksten en beelden vanuit de kaarten, ga je als t ware met een korte visuele samenvatting weer huiswaarts. Een waardevol moment van hernieuwd inzicht!”

Sander


Share this Post