Niets is groter dan de ervaring van vrijheid.

Mijn naam is Renata Kok en ik ben The-Soul Connector.

Zelf liefde, nieuwsgierigheid, gelukkig zijn en innerlijke rust zijn altijd mijn drijfveren geweest om te werken aan mezelf. De rode draad in mijn leven is reizen, mooie reisadviezen geven voor anderen, zelf reizen voor vakanties, passagiers aan boord een onvergetelijke reis bezorgen en mijn innerlijke reis. Want door telkens de reis naar binnen te gaan, mijn lagen af te pellen, mijn blokkades, patronen, angsten en valkuilen onder ogen te komen, kon ik gaan vergeven. En echt houden van mezelf.

Mijn missie is om samen met jou je talenten, ambities, kwaliteiten en verlangens te ontdekken. Ik ben ervoor jou! Door echt naar je te luisteren zonder oordeel en de juiste vragen te stellen die jou openen zodat jij je kunt gaan bevrijden van angsten en beperkende gedachten. Door je te leren dankbaar te zijn, te leven in de frequentie van liefde en je intuïtie te vergroten.

Mijn leven leef ik vol passie, plezier en vertrouwen. Yoga, wandelen, creatief bezig zijn, reizen en lieve mensen om mij heen zorgen ervoor dat ik verbonden blijf met mijn spirits en daardoor geïnspireerd om te leven in liefde.

Ben jij ook op zoek naar vrijheid en innerlijke rust?

Je bent van harte welkom! ’Het leven is de reis, liefde is de bestemming’, schreef Osho

Renata Kok, the-SoulConnector is opgeleid en gecertificeerd in:

Psychodrama Therapie

Sociodrama, voice dialogue, familieopstellingen, tekentherapie aan de School voor Psychodrama, Renee Oudijk

ACT therapie

StressWise Academy

Coaching

Praesence: Mindfulness, 4D coaching en training: Emotioneel Evenwicht. Ardente: NLP, TA en Roos van Leary,
HBO VVE voorscholen
Roy Martina: Top coach en hypnose

Sjamanistisch Coach

Survie

Mediumschap

Arthur Findley College / Trance Healing en Mediumschap en Yvonne Baank ( medium)

Naast dit prachtige werk, ben ik met heel veel plezier werkzaam als Cabin Attendant. Tevens heb ik 13 jaar ervaring in het basisonderwijs als leerkracht, Ib-er, coach en trainer.

Share this Post