Niets is groter dan de ervaring van vrijheid.

Mijn naam is Renata Kok en ik ben The-Soul Connector.

Zelf liefde, nieuwsgierigheid, gelukkig zijn en innerlijke rust zijn altijd mijn drijfveren geweest om te werken aan mezelf. De rode draad in mijn leven is reizen, mooie reisadviezen geven voor anderen, zelf reizen voor vakanties, passagiers aan boord een onvergetelijke reis bezorgen en mijn innerlijke reis. Want door telkens de reis naar binnen te gaan, mijn lagen af te pellen, mijn blokkades, patronen, angsten en valkuilen onder ogen te komen, kon ik gaan vergeven. En echt houden van mezelf.

Mijn missie is om samen met jou je talenten, ambities, kwaliteiten en verlangens te ontdekken. Ik ben er voor jou! Door echt naar je te luisteren zonder oordeel en de juiste vragen te stellen die jou openen zodat jij je kunt gaan bevrijden van angsten en beperkende gedachten. Door je te leren dankbaar te zijn, te leven in de frequentie van liefde en je intuïtie te vergroten.

Ik ben opgegroeid in Utrecht en heb na de MEAO voor toerisme 12 jaar in het toerisme gewerkt. Op mijn 21ste gingen mijn ouders scheiden, mijn vader hertrouwde en besloot, dat hij zijn kinderen niet meer in zijn leven wilde. Zelf trouwde ik op mijn 24ste met de vader van mijn twee zonen. Tijdens de zwangerschap van de tweede kreeg ik bekkeninstabiliteit. Doordat ik niet meer kon lopen en in een rolstoel terecht kwam kreeg ik het gevoel alsof ik in mijn lichaam gevangen zat. Ik werd overspoeld door angsten, had moeite grenzen te stellen en een laag gevoel van eigenwaarde. Een gezonde relatie met mezelf en anderen aangaan was lastig doordat ik voor mijn gevoel faalde. Ik was in mijn overtuiging geen goede moeder, echtgenote en vriendin.

Mijn reddende engel was Astrid, een gezinshulp die al op de eerste dag zei: ‘Renata jij bent seksueel misbruikt’. Deze zin is het begin geweest van de grootste verandering in mijn leven.

Ik nam de leiding over mijn eigen leven. Ik ging naar een praatgroep met lotgenoten en naar een haptonoom, volgde allerlei cursussen en opleidingen om mij zelf beetje bij beetje te helen. Tevens veranderde ik van baan na het succesvol afronden van de PABO om vervolgens in het onderwijs te gaan werken. Stap voor stap kreeg ik meer zelfvertrouwen, durfde ik te gaan vertrouwen op mijn intuïtie.

Helaas had dit alles ook tot gevolg dat ik ging scheiden van de vader van mijn kinderen. En kwam ik mede door verschillende gebeurtenissen in een burn out terecht. Mijn spirituele kanalen werden weer geopend, ik begon mij te verdiepen in het mediumschap en volgde hierin diverse cursussen.

In 2016 maakte ik wederom een carrière switch een lang gekoesterde droom werd waarheid, mijn baan bij KLM was altijd al een jonge meisjes droom geweest. In 2019 mocht ik het allerlaatste stuk van mijn incest verleden verwerken. Daar was veel moed voor nodig.

Mijn leven leef ik vol passie, plezier en vertrouwen. Yoga, wandelen, creatief bezig zijn, reizen en lieve mensen om mij heen zorgen ervoor dat ik verbonden blijf met mijn spirits en daardoor geïnspireerd om te leven in liefde.

Ben jij ook op zoek naar vrijheid en innerlijke rust?

Je bent van harte welkom! ’Het leven is de reis, liefde is de bestemming’, schreef Osho

Renata Kok, the-SoulConnector is opgeleid en gecertificeerd in:

Psychodrama Therapie

sociodrama, voice dialogue, familieopstellingen, tekentherapie aan de School voor Psychodrama, Renee Oudijk

Hypnotherapie

KC Johnson en Dr. Roy Martina

Coaching

NLP, TA, geweldloze communicatie, Mindfulness, Emotioneel Evenwicht. Bij 4D coaching en training, Ardente, Multi-level Learning, ABC en Roy Martina.

Engelen Reading

Van Angelo, Annelies Hoornik en Isabelle von Falois

Mediumschap

Arthur Findley College / Trance Healing en Mediumschap en Yvonne Baank ( medium)

Naast dit prachtige werk, ben ik met heel veel plezier werkzaam als Cabin Attendant.
Tevens heb ik 13 jaar ervaring in het basisonderwijs als leerkracht, Ib-er, coach en trainer.

Share this Post