Een bijzondere ervaring…

Van een van mijn beste vrienden had ik gehoord dat hij een interessante therapeute ontmoet had. Haar stem klonk prettig toen hij met haar sprak aan de telefoon. Ik heb een aantal sessie gedaan bij Renata, allen op hun eigen manier super bijzonder.

Het begon met een Skype sessie toen ik nog op vakantie was. Wat een bijzondere ontmoeting was dat! De eerste minuten hebben we alleen maar keihard zitten lachen naar elkaar, het leek alsof we elkaar al veel langer kenden. Ik kon de energie en warmte door de computer heen voelen. Wat een licht en positiviteit straalt er van deze vrouw af.

De reading die toen plaatsvond heeft me echt steil achterover doen slaan. De dingen die ze van me wist kon ze onmogelijk weten, tenzij ze echt een gave bezat. De reading zorgde voor zoveel inzichten waar ik mee aan de slag kon. Na mijn vakantie heb ik een aantal healing-sessie bij haar ondergaan, waar ook een stukje hypnose in zat. En weer wist ze me te raken. Ditmaal op een veel dieper level. Ik voelde gewoon dat er ter plekke geheeld werd bij me, alsof ze me van iets bevrijd had. Dit gevoel zette door de weken erna.

Ik ben zelf huisarts en wetenschappelijk opgeleid en was altijd gewend om mijn patiënten naar regulier werkende therapeuten te verwijzen, maar om heel eerlijk te zijn werkt dat niet voor iedereen. Ik heb via mijn eigen spirituele ontwikkeling/ontwaking mogen zien dat er zoveel meer is dat je mensen kunt bieden. Door hier zelf ook naar op zoek te gaan en voor open te staan en mee te experimenteren is mijn palet van therapieën veel breder geworden. En ik zou niet anders willen dan mijn patiënten holistisch te benaderen. Renata heeft al een aantal van mijn patiënten die vastliepen in de reguliere behandeling, heel goed weten te helpen. ZIj heeft de super mooie combinatie van een nuchtere vrouw die down to earth is en vol in het leven staat en aan de andere kant echt een gave bezit die alles behalve aards te noemen is. Het enige wat je hoeft te doen is je hart open te stellen zodat zij contact met jou en je hogere zelf kan maken. Zij krijgt binnen wat jij zou kunnen doen om de allerbeste versie van jezelf te worden in dit aardse leven. Het is echt mindblowing wat je daarna gaat meemaken, als je durft te kiezen voor dat pad, van je hogere zelf uiteraard.

Renata zelf is super bescheiden en absoluut niet commercieel wat haar geloofwaardigheid erg ten goede komt in mijn ogen. Het is een schat, ze stelt je enorm op je gemak. Ik moet eerlijk zeggen dat haar sessies een beetje verslavend zijn geworden. Mijn leven ziet er sinds ik Renata ken in ieder geval veel rooskleuriger uit. Mijn blokkades zin zo goed als opgelost, mijn zelfliefde groeit met de dag en last but not least: het heeft mijn relatie gered.

– Lientje