There is nothing to show here!
Slider with alias home not found.

"Ik heb een aantal sessies gedaan bij Renata, allen op hun eigen manier super bijzonder. Het begon met een Skype sessie toen ik nog op vakantie was. Wat een bijzondere ontmoeting was dat! De eerste minuten hebben we alleen maar keihard zitten lachen naar elkaar, het leek alsof we elkaar al veel langer kenden. Ik kon de energie en warmte door de computer heen voelen. Wat een licht en positiviteit straalt er van deze vrouw af. De reading die toen plaatsvond heeft me echt steil achterover doen slaan." Lees hier het hele verhaal van Lientje

Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn. Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn.Het is ons licht, niet onze schaduw die ons het meest beangstigt. Nelson Mandela
  • Jij bent toe aan een volgende stap in je leven...

  • Jij wilt nu echt voor jezelf kiezen...

  • Je bent klaar met je angsten en blokkades...

  • Jij wilt leren wat je grenzen zijn en die toe te passen...

  • Jij wilt antwoord op vragen als: hoe, waarom en wat?

  • Jij wilt leven in het hier en nu vanuit je hart...

Ik laat je terug komen naar je basis, je authentieke IK. Dan kun je negatieve gebeurtenissen zien als uitdagingen, als een groei moment. Telkens weer een laagje dieper. Stevig en flexibel durf je dan mee te gaan met wat het leven je aanreikt. Zie je wat jouw aandeel is. Waarom je hier bent!

Mijn leven bestond uit diepe dalen en hoge pieken. Tijdens mijn diepste dal besloot ik om niet meer te leven in angst, niet meer te doen alsof, mijn grenzen te verkennen en weer te voelen! Vrij te zijn om zelf mijn keuzes te mogen bepalen. Dat werd een weg van 15 jaar vallen en opstaan.

  • Een huwelijk
  • Twee keer een burn out
  • Drie keer een carrière switch

En nu? Nu reis ik de hele wereld over. Help ik volwassenen en kinderen als therapeut naar een beter, gelukkig leven. Heb ik twee prachtige zelfstandige kinderen. Maak ik nog steeds onhandige keuzes, maar ik leef en voel me vrij!

Elke opleiding is een verrijking geweest. Door mijn technieken hoef jij er geen 15 jaar over te doen. Ik heb een eigen-wijze manier van werken en zet mijn spirituele gaven in om snel en diep tot de kern te komen. Hierdoor krijg je inzichten in jezelf en de situatie.

Ik ben er voor jou ! Renata