Ervaringen

Beste Renata, dank voor mooie reading. Het gaf mij wat ik nodig had. Ik durf nu stappen te zetten.Dank voor je steun, tot ziens. -Anita

Paar jaar terug werd ik getipt door een goede vriend dat Renata wel iets voor me zou zijn. Nu paar jaar later contacteer ik haar vaak voor een Skype sessie als ik op een breekpunt in mijn leven sta. Vind haar heel prettig, omdat aards, direct en altijd liefdevol is! Ze heeft een bepaalde luchtigheid over zich, waardoor jezelf ook niet de zwaarte ingaat, ook al sta je voor zware levensbeproevingen. Ze kan me altijd een breder perspectief geven en treffend hoe ze de mensen of situaties waar ik in zit fijnmazig weet te beschrijven in samenwerking met haar gidsen en helderziendheid. Het is alsof je even een klein geestelijk onderhoudsbeurtje krijgt als het even tegenzit. En dat is omdat ze je altijd weer aan je eigen kracht kan herinneren! Ben heel blij met Renata in mijn leven, en de tip dat ik ooit van een vriend kreeg. Liefs, -Agnieszka

Mijn sessie met Renata is voor mij doorslaggevend geweest voor hoe ik momenteel in het leven sta.
Het beeld, de heling en het inzicht maken dat ik het dagelijks integreer.
De opnames terug te luisteren helpt mij herinnerd te worden aan wat er gezegd is tijdens de sessie. Ook helpt meer grip te hebben op oude mechanismen en ipv uit emotie te handelen even afstand te nemen en dan pas in actie te komen.
Wat ik heel fijn vind is de nazorg die Renata ook geeft door na een tijd weer even contact te hebben en na te bespreken wat het effect is geweest.
Ik zal zeker nogmaals een sessie boeken omdat ik met haar als het ware overzicht krijg en in kaart kan brengen wat er heeft gespeeld, hoe dat invloed heeft op het nu en wat ik ermee wil gaan doen.
Dankjewel Renata
-B.Kikkert

Erg aangename ruimte!
De sessie thuis is veel persoonlijker waardoor je je meer op je gemak voelt. Erg blij met de sessie. Zulke mooie inzichten gekregen. Echt een aanrader!

Met vriendelijke groet,
-R.Wijnaldum

De ontmoeting met Renata was heel bijzonder. Renata heeft mij gevonden En dat was precies wat ik op dat moment nodig had.
Want praten met therapeuten, gaven mij niet de antwoorden en de kracht die ik juist op dat moment nodig had.
Renata heeft mij weer veel vertrouwen in mijzelf gegeven, in de toekomst en in de mensen die ik lief heb.
Ik heb geleerd en mogen voelen dat de kracht van de liefde werkt.
Door verschillende readings is ook de chaos in mijn hoofd rustig geworden, durf ik mijn eigen beslissingen te nemen, daar ook achter te staan en vertrouwen in de toekomst te hebben.
Elke sessie is bijzonder. En van te voren weet je niet waar het naar toe leidt. Maar elke keer laat je mij een stuk groeien.
Ik zal nog regelmatig terug komen. Bedankt voor alles wat je voor mij betekent ❤️
– Denise

Mijn ervaring met Renata is een ervaring die ik niet in woorden kan beschrijven. Met haar gaven heeft zij voor mij bevestigd wat ik eigenlijk al die tijd al wist. Ik besef nu in slechts enkele sessies hoe mijn gevoel mij altijd heeft geprobeerd te leiden en dat er zoveel meer is dan de materiele wereld die wij observeren. Wat ik in een half jaar met psychotherapie heb geleerd, leer ik nu in slechts enkele sessies van Renata. Met haar niet-veroordelende en liefdevolle manier van overbrengen van informatie van wijze bronnen geeft ze het gevoel van vertrouwen en oprechtheid. Ik zou haar aan iedereen aanraden die op zoek is naar meer in het leven en behoefte heeft om meer van zichzelf te ontdekken.
– Hajar

Renata weet op een prettige manier tot de kern te komen. Ik krijg de ruimte om mezelf te zijn en ze voelt goed aan wat nodig is op dat moment. Inmiddels heb ik al een reading en healing mogen ervaren en het is erg mooi om te zien hoe snel je contact krijgt met jezelf door haar benadering. Iets waar ik doorgaans erg veel moeite mee heb. Ik ben haar dan ook erg dankbaar voor haar inzichten en kracht die ze me geeft om weer de regie in mijn leven over te nemen.
– Ligia

Na een – onverwachte – scheiding liep ik in de periode daarna vast. Veel vragen, weinig antwoorden. Maar ook inzichten waar ik soms van schrok (positief of negatief) en soms verdrietig van werd. Ik was zoekende. En toen kwam Renata op mijn pad; een nuchtere vrouw komt een nuchtere vrouw tegen. Ik voelde me gelijk op min gemak bij haar.
De reading vond ik heel erg bijzonder, fijn, confronterend en soms verrassend. Ik heb echt een paar dagen nodig gehad om alles wat er is gezegd te verwerken, een plek te geven. Ik kan en durf weer verder met de inzichten die Renata mij heeft gegeven. Met veel plezier, maar ook met tranen zet ik stappen in de richting die zij mij aanwees. Bijzonder: ze vertelde me dat ik me beter zou voelen als ik meer met mijn creativiteit zou doen, toneel, zang, schilderen. Twee dagen later werd ik gevraagd om mee te doen aan een theaterconcert. Ik zonder enige toneel of zangervaring, heb ‘ja’ gezegd. Dankzij de woorden van Renata.
– Marjan

Lieve Renata! Gisteren was ik nog zo betoverd door jouw kunnen dat het me een nachtje heeft gekost om de juiste woorden te vinden om mijn dankbaarheid te uiten! Zo bijzonder wat jij kan en doet, een stapje dichterbij mezelf heb je me gisteren gebracht en dat voelt mega fijn! Ik voel me veel rustiger en lichter, klaar om het kind in mij vrijheid te geven. Bedankt lieve Renata 💖🌟😘
– Anikki

Toen ik deze zomer in contact kwam met Renata en ze mij vertelde over haar werkzaamheden was ik direct geïnteresseerd .
Nadat ik haar website bezocht had besloot ik een afspraak voor een reading te maken.
Deze verliep op een prettige en ontspannen manier waarbij Renata mij ruimte gaf om vragen te stellen , welke zij op heldere wijze beantwoordde.
De reading vond ik een waardevolle en bijzondere ervaring, het heeft me nieuwe inzichten gegeven en bevestigde bestaande vermoedens.
Dankjewel Renata!
– Jeanine

Omdat het mijn eerste reading was, wist ik niet goed wat te verwachten of wat te doen. Maar door de heldere leiding van Renata, kwamen er kernachtige beelden bij haar boven die me inzicht gaven in mijn leven in het hier en nu. Dingen, waar ik concreet mee aan de slag kan. Er waren momenten die meer confronterend waren, leermomenten, en ook momenten vol humor en blijdschap. Ik kan iedereen die niet eerder een reading deed, of misschien twijfelt, aanraden om eens contact met Renata op te nemen.
– Joyce

Renata vertelde dat ze readings gaf, mensen coacht en nog veel meer. Ze wilde hier ook meer mee gaan doen. Daar ze tijdens onze ontmoeting een aantal rake dingen had gezegd die ze bij mij had gezien en gevoeld, vertrouwde ik haar en wilde haar die gelegenheid geven. Ik besloot bij mij thuis een soort workshop te geven voor een aantal vriendinnen, zodat Renata daar een reading voor kon geven. Mijn vriendinnen stonden allen op een kruispunt van hun leven. Renata heeft ze die dag inzichten en duidelijke informatie gegeven over zowel privé zaken, opvoedings- en werk gerelateerde zaken. Fijn dat je mensen kunt helpen! – Cecile

‘Ze straalt licht uit.’, zei ik tegen de ex-partner van Renata Kok, a.k.a. The- SoulConnector, toen hij Renata de eerste keer aan me voorstelde op Ibiza. Zelf al jaren druk in de weer met mijn eigen spirituele ontwikkeling, en door de ervaring allergisch geworden van al te veel zweverige elementen in mijn kopje thee (just not my cup of tea) kon ik haar heldere blik én het feit dat we ook gewoon samen een wijntje konden drinken (ééntje dan) meteen waarderen.
Mijn leven was behoorlijk bumpy in die dagen en Renata leek dwars door me heen te kijken. Dat vatte ze nogal direct in woorden, wat mij – eigenzinnig en heldervoelend als ik ben – behoorlijk confronteerde, maar des te nieuwsgieriger maakte naar een Reading.
Bij aanvang al kwamen de zeemeeuwen aanvliegen. Iets wat ik – iemand vogels vaker met engelen vergelijkt – meteen als een goed voorteken las. Ik stond aan de vooravond van een nieuw leven op Formentera. Het voelde goed, maar tegelijkertijd voelde ik me ook overspoeld door angst. Dat wist Renata weg te nemen, zonder het stukje wat ik hierin nog te ontwikkelen heb te negeren. Ze benoemde letterlijk het aantal maanden dat mijn zoektocht nog zou duren én maakte contact met mijn overleden liefste vriendin waar ik al een tijdje om rouw. Dat Renata haar hand op haar keel legde, toen ze contact voelde, vertelde mij genoeg: mijn vriendin verloor haar stem door A.L.S. …
Zonder al te veel in te gaan op de verdere details van de reading – dat vind ik te privé – kan ik u vertellen dat ik als een meer dan zeer tevreden klant huiswaarts ging. Met boven mijn hoofd de zeemeeuwen die me aanspoorden mijn hart te volgen en mijn pad naar vrijheid zonder al te veel angst te belopen, te gaan. The Soul Connector she is.
– Neske Beks

We zaten heel diep op het moment dat we met onze 5 jarige dochter bij Renata kwamen. Haar zelfvertrouwen was weg en daarvoor in de plaats kwamen steeds meer angsten. Tijdens de sessie zag ik mijn dochter heel langzaam uit haar schulp kruipen onder de respectvolle en warme benadering van Renata. Ze liet haar helemaal in haar waarde en forceerde niets, waardoor het veilig voor haar voelde.

De weken daarna ging het steeds beter. Van een bang angstig vogeltje veranderde onze dochter in een open stralend zonnetje. Wat een verschil na één sessie!! Ik ben Renata nog elke dag dankbaar voor wat ze voor ons heeft gedaan!
– Claudia

Na een zoektocht van 8 jaar naar wat er mis is in mijn lijf (depressieve klachten, stemmingswisselingen en weinig energie) zit er nu weer een glimlach op mijn gezicht. Via healing en familieopstelling ben ik energetisch losgemaakt van de ketens die mij vasthielden aan mijn verleden. Ik voel me verlicht, creatief, vrolijk, speels en de rebel is weer terug in mij.

Wat Renata doet kan ik met mijn verstand niet verklaren maar het resultaat is wat telt en het is verbluffend. Ik ben haar hier zeer dankbaar voor.
– Madeleine

In januari ( 2017) heb ik een skype reading mogen doen met Renata. Het was een fijn en verhelderend gesprek. Veel herkenning en het raakte ook precies de punten waar ik twijfels had. Het voelde erg veilig aan en er was voldoende ruimte voor vragen.

Ik heb richting gekregen op de vragen die ik had en een bevestiging dat mijn gevoel goed zit. Naast mijn vragen die ik had, kreeg ik ook aanvullingen van Renata die zeker een toevoeging waren. Ik zag haar aanvullingen ook als extra bonus cadeau. Een reading is zeker een aanrader en ik kijk er naar uit een healing te mogen doen.
– Michella

De eerste ontmoeting tussen Renata en mij was bijzonder en at the right time at the right place at the right moment voor mij. Renata is gevoelig, zeer empathisch, open en eerlijk. Deze combinatie heeft er voor gezorgd dat zij op een zeer persoonlijke wijze mijn probleem heeft kunnen aanpakken wat bij mij ook het beste werkt. Ze heeft echt de tijd voor mij genomen niet alleen tijdens onze sessie maar ook op afstand zonder direct contact. Bij Renata voelde ik me fijn en op mijn gemak ik verheug me dan ook op onze volgende afspraak.
– Marcel

Na het overschrijden van de drempel vielen alle spanningen van me af. Renata is direct in staat je op je gerust te stellen, zo open en warm is het ontvangst. Het voelde als het bezoeken een goede vriend, om samen even te klankborden over het levenspad dat je momenteel bewandelt. Psychologie en de waardevolle input vanuit haar gave lopen door elkaar heen maar gaan tevens hand in hand. Zo kan je in zeer korte tijd een diepgaande reflectie verkrijgen, waarbij je niet het lijdend voorwerp bent, maar het centrum van de verlichting. Ondersteund met de teksten en beelden vanuit de kaarten, ga je als t ware met een korte visuele samenvatting weer huiswaarts. Een waardevol moment van hernieuwd inzicht!
– Sander

Ik heb meerdere readings bij Renata gedaan. Ik kan me de eerste keer nog herinneren. Het was echt een kippenvel moment. Hoe scherp, feilloos en helder ze dingen binnen krijgt, het weet te verwoorden en vertalen. Je voelt je meteen op je gemak een bijzondere vrouw met lichtgevende ogen, nuchter, en zeer nauwkeurig in haar readings en trekkingen. Ze heeft me inzichten gegeven in bestaande patronen, waar mijn krachten en talenten liggen en durft eerlijk te zeggen als ik mezelf (onbewust) voor de gek hou. Figuurlijk een vuurtoren in roerige tijden of een heldere ster in rustig vaarwater. Dikke dikke kus lieve Renata,
– Daniel

I learned about Renata through a friend who experienced early signs of depression following the break-up of her more then 20-year old marriage. This friend went twice and the result was convincing. She found peace, her mood swings disappeared, she felt uplifted and stopped crying. In short, her body, mind and soul were again in balance. So I decided to give it a try at a time of deep physical, mental and emotional exhaustion. Renata welcomed me with open arms, smiling, nothing “esoteric” about her. I felt safe and calm, open to a new experience. Renata guided me on a journey of spiritual healing with much care and honesty, giving no false hope or expectations.

The journey was beautiful, releasing emotions that were stuck for so long in body, mind and heart. I would certainly recommend a session to anyone keen to query the concept of spiritual healing and creative visualization. The symptoms of exhaustion have not vanished yet but I feel better, and know I have started the path of recovery. The spiritual healing certainly helped to embark on that path. Thank you Renata.
– Isabelle

Het fijne aan een reading van Renata is dat wanneer je bijv vastloopt op bepaalde zaken in je leven je weer vooruit kunt. Renata biedt inzichten die je verder helpen stappen te ondernemen. Het gevoel wat ik bij haar kreeg is dat hetgeen ze doorkrijgt vooral uit liefde gezegd wordt. Geen vraag is haar bovendien te gek of te veel. Met een lach en een traan zijn de sessies bij haar, confronterend, maar op een opbouwende wijze. Ik ben Renata heel dankbaar voor de mooie punten die ze me heeft laten zien, praktisch te nemen stappen en voldoening schenkende antwoorden.
– Reggea


Share this Post