Coaching

Hoe kan ik mijn leven zinvol invullen?

Dit is de basisvraag waar je coachings traject mee begint.

Soul- Coaching is een vorm van begeleiding en ondersteuning op persoonlijk vlak. We onderzoeken samen waar je uit balans bent, zodat je dit gaat herkennen. Het leren accepteren van je klachten is stap een. Door jouw waarden te ontdekken gaan we kijken wat voor jou werkt. Ik leer je  hoe je het zinloze gevecht met (vervelende) emoties, gedachten en lichamelijke sensaties waar mogelijk te stoppen. Zo ontstaat er ruimte en aandacht voor dingen die echt belangrijk voor je zijn. Het doel is niet om klachten op te lossen of te verminderen, maar om mentaal veerkrachtiger te worden.

Vanuit mijn hooggevoeligheid en de juiste vragen kan ik snel doordringen tot de kern. Ik gebruik naast coaching, ademhaling technieken, hypnose, systeemopstellingen, meditatie en mindfulness.
Mijn doel is om samen met jou de  groots mogelijke kleine stap te zetten naar jouw vrijheid en levensvreugde.

Heb je:
*Burn-out klachten
*Ervaar je angst
*Heb je stress
*Een vorm van verslaving
*Piekeren je veel en slaap je hierdoor slecht?

Vraag een intake gesprek aan via de mail. renata@the-soulconnector.com.

Soul Retrieval

Volgens het sjamanisme kan bij een ernstige gebeurtenis of trauma een deel van onze essentie of onze ziel het lichaam verlaten naar de niet alledaagse werkelijkheid. We spreken dan van zielsverlies of Soul Loss. Binnen de westerse psychologie benoemt men dit fenomeen dissociëren. Wanneer je een groot zielsdeel, of meerdere zielsdelen verloren hebt, ben je niet langer in staat je leven ten volle te leven – volgens de sjamanistische zienswijze leidt zielsverlies uiteindelijk tot ziekte (mentaal of fysiek)

Door Soul Retrieval kan een sjamaan of sjamanistisch practitioner een zielendeel op sporen en de verloren gegane positieve essentie en kracht terug brengen.

Het is belangrijk om te weten dat een zielsverlies eigenlijk iets positiefs is. Het is onze manier om pijn te overleven.

Een Soul Retrieval is het terughalen van zielendelen uit de niet alledaagse werkelijkheid, waardoor de heelheid van de ziel herstelt. Ziel betekent in dit geval je essentie en je levenskracht.
Symptomen van zielsverlies zijn onder andere dissociatie, stress, depressie, allerlei soorten verslavingen, mensen die niet over het verlies/de dood heen komen, dromen niet kunnen manifesteren of geen relatie in stand kunnen houden, chronische problemen met gezondheid, concentratie problemen.

Tijdens een Soul retrieval lig je ontspannen, je mag je helemaal overgeven terwijl ik mij afstem op jouw ziel.  Ik ga op onderzoek naar de oorzaak, waarom dit deel van je ziel zich heeft afgesplitst. En vraag toestemming om dit deel weer terug te plaatsen. 
Soul Retrieval €85- per uur

De Rite van de Baarmoeder

Rite van de Baarmoeder

Share this Post

Mooie vrouw,

Graag willen wij je uitnodigen voor deze bijzondere dag, waar vrouw zijn, creatie en kracht voorop staat. Een belangrijk onderdeel van de dag is de Rite van de Baarmoeder.

Deze dag geeft je inzicht in wat je op dat moment nodig hebt, je innerlijk weten wordt geactiveerd en dit stelt je in staat om los te laten wat niet meer dient, te groeien en /of zelfs beslissingen te nemen die je eerder niet zou durven te nemen.

Naast vreugde en verdriet, brengt deze dag je dichter bij jezelf en de moed om door te gaan, jezelf te erkennen en ook te herkennen door het delen van de andere vrouwen.

Je bent niet alleen!

De Rite van de Baarmoeder is een bijzonder ritueel, een geschenk aan jezelf en een ode aan de vrouw en `moeder aarde’. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, word je vrouwelijke kracht ge(re)activeerd. 
 
De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkend, onderdrukt en misbruikt. Helaas is dit nog steeds een actueel onderwerp.

Vaak dragen we ook een stuk (bewust of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Een trauma in je huidig leven kan er ook voor zorgen dat je vrouwelijke kracht voor een deel verloren is gegaan.

 
NU is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag her-inneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs. 
 
De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt een heling, een zegening en een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. 
 
“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren. 
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

Ook als je geen fysieke baarmoeder meer hebt.

De dag is een heilige reis waarin vrede, rust, luchtigheid en speelsheid centraal staan. We eren wat we belangrijk vinden en wie we zijn.

Alles gebeurt in een sfeer van diep respect, vertrouwen en veiligheid.

Wat brengt de Rite van de Baarmoeder je? Een groot aantal vrouwen merkt pas bij het loslaten, hoeveel emotionele en fysieke pijn en angst ze gedragen hebben.
Ze gaan het natuurlijke ritme in hun leven ervaren. Veel vrouwen merken na een tijdje dat ze zijn gegroeid in kracht; dat ze een nieuwe productieve en creatieve energie ervaren. Er zijn vrouwen in de overgang, die hun zin om te vrijen kwijt waren en na de Rite weer hebben teruggevonden. Vrouwen zonder baarmoeder voelen dat er een leegte is opgevuld en dat ze zich weer heel en compleet voelen. Veel vrouwen merken dat ze zichzelf eindelijk gaan neerzetten en gaan doen, wat ze al heel lang wilden gaan doen.

Praktisch:

Datum: Zondag 02 juni 2024
Aanvang: 10.30 uur. Wij moeten je naar binnen begeleiden, om 10.00 uur en 10.15 uur komen wij je beneden ophalen. Je kunt ons altijd bellen indien je niet op een van deze tijden er kunt zijn.

Inloop:  vanaf 10:00 uur, hierbij begint het reinigingsritueel en heb je tijd om te landen.

Einde: rond 16.00 uur
Wij zorgen voor koffie, thee, water en kleine hapjes. Zelf graag je lunch meenemen.  
Kosten: 127,- euro p.p. Opgave noodzakelijk.
Locatie: Utrecht in een heel bijzonder gebouw

Parkeren is gratis voor de deur. Mocht je nog vragen of twijfels hebben, dan geven wij je graag meer informatie.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

 
Met Liefde,

Renata             06-42120654 of

Ingrid               06- 81966488